CULTURITZART

Exposició Vila de Ripollet

La sala 1 d'exposicions del centre cultural acull des del proper diumenge 28 d'octubre fins al dia 10 de novembre un recull de les obres finalistes i guanyadores del XXIX Concurs nacional de fotografia Vila de Ripollet.
Aquest certamen, que ja compta 29 edicions i està convocat pel Patronat Municipal de Cultura i Joventut i l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet, consta de dos apartats, un de fotografies monocromes, on han participat 182 obres presentades per 53 autors, i un altre d'obres a color, on han participat 196 obres de 54 autors.
En aquesta mostra podrem veure les fotografies guanyadores del concurs, com són els primers premis en cada categoria de l'autor de Molins de Rei Miquel Viñas i Farrés així com les obres finalistes.

FITXA:

- Exposició obres guanyadores concurs Vila de Ripollet
· Dates: del 28 d'octubre al 10 de novembre
· Lloc: Sala 1 d’exposicions del Centre Cultural
· Organitza: PMCiJ i AFOCER

Taller de disfresses

El Carnestoltes encara és lluny, però el PMCiJ ens proposa per al proper mes un taller relacionat amb aquesta festa.
Es tracta d'un taller d'elaboració de disfresses, on els assistents podran pensar, dissenyar i crear la seva pròpia disfressa per lluir al mes de febrer quan arribi el Carnaval.
El taller tindrà inici el proper divendres dia 9 de novembre, i s'allargarà fins al mes de gener. Els horaris del curs seran de 19.00h a 21.00h cada divendres durant aquests tres mesos.
Aquest és un dels nous tallers estrenats enguany dins el programa de cursos i tallers del Centre Cultural, i el preu complet de l'activitat és de 71 € per persona.

FITXA:

- Taller de disfresses
· Dies: Divendres entre el 9 de novembre i el mes de gener
· Horari: de 19.00h a 21.00h
· Lloc: Centre Cultural
· Preu: 71 €
· Matrícula oberta
· Organitza: PMCiJ