Ciutadans deslegitima a les persones que van presentar el partit a Ripollet sense permís

L'agrupació de Ciutadans de Cerdanyola, Ripollet i Montcada demanarà al secretari d'organització que expulsi del partit a Jordi Rossinyol i que veti l'entrada a Eustaquio Fernández i Celedonio Sepúlveda. El coordinar de l'agrupació, Manuel I. Cabezas explica que “no existeix cap agrupació de Ciutadans a Ripollet i aquestes tres persones són un farsants que han usurpat el nom i els signes del partit per tenir presència política a la ciutat”. A més, Cabezas confirma que “Eustaquio Fernández i Celedonio Sepúlveda no són militants de Ciutadans”. En una reunió del consell d'agrupació de Ciutadans celebrada el passat 12 de febrer es va decidir demanar al secretari d'organització l'expulsió de Rossinyol, la prohibició d'entrar al partit de Sepúlveda i Fernández i l'estudi d'ingrés d'altres ripolletencs facilitats al partit per Rossinyol, així com que el partit emeti un comunicat de premsa a tots els mitjans de la comarca per tal d'explicar els fets ocorreguts a Ripollet. Cabezas explica que també proposaran als organismes centrals del partit “obrir un procés judicial contra aquestes tres persones per haver actuat fora de la legalitat i sense tenir en compte l'agrupació de Cerdanyola”.
Cal recordar que el passat dilluns dia 5 de febrer, Rossinyol, Fernández i Sepúlveda es van presentar en roda de premsa com a fundadors de l’agrupació de Ciutadnas a Ripollet i van explicar la intenció de presentar-se a les properes municipals. Van utilitzar una pancarta amb el logòtip del partit i a les notes de premsa hi figura el signe, el lema i ‘Agrupación Ripollet’, tal i com es pot veure a la pàgina 24 de l’anterior número d’aquesta revista.
Per altra banda, des de l'agrupació de Cerdanyola van emetre el dimarts dia 13 als serveis centrals del partit una relació de persones que podrien configurar la llista electoral de Ciutadans a Ripollet i on no s'inclouen cap de les tres persones que van presentar el partit a la ciutat.

 

Cabezas: ‘Rossinyol, Sepúlveda i Fernández són uns farsants que
han usurpat el nom i els signes de Ciutadans’