Èxit d'assistència a la visita de la delegació de Caniles

La població granadina va aprofitar l'ocasió per presentar el Comitè d'Agermanament que s'ha creat recentment, que facilitarà els lligams entre Ripollet i Caniles.

"És la segona vegada que vinc a Ripollet, vaig prometre a la primera visita que no em perdria cap i de moment ho estic complint. Cada vegada ens sentim més sorpresos i alabats i és per nosaltres emocionant tornar a Ripollet". Amb aquestes paraules mostrava la seva satisfacció l'actual alcaldessa de Caniles, Isabel Mesas, per la visita que el passat cap de setmana va realitzar una delegació de Caniles al nostre poble.
Unes 85 persones procedents de la població granadina i molts ripolletencs van participar als diferents actes que es van organitzar del 9 a l'11 d'octubre: jocs infantils, actuació de la Banda de Música de Caniles i jocs de cartes per tothom.
El poble de Caniles també va aprofitar l'ocasió per presentar el Comitè d'Agermanament que s'ha constituït fa uns 20 dies, amb Iván Sánchez com a president. "Creiem que és important que hi hagi un comitè, perquè independentment de les persones que estiguin a l'alcaldia, aquest agermanament sigui endavant, perquè mereix la pena, pels lligams tant forts que uneixen Ripollet i Caniles", assegurava l'alcaldessa del poble granadí.
D'altra banda, Isabel Mesas es va mostrar il·lusionada pel projecte que preveu la construcció d'una "font de caños" a l'entrada de Ripollet, una idea que va sorgir a partir "d'un quadre que van enviar des de Caniles", assegura la regidora Rosa Espàrrach. Aquesta font representarà els lligams que uneixen les dues poblacions.

Actuació de la Banda de Música de Caniles